Összefoglaló

2 órája

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. október 10.

A csütörtök sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. október 10-én.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Rémes körülmények között tartott Füzesgyarmaton egy szaporító retriever kutyákat – írták a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy szerdán 11 ebet hoztak el, mentettek meg, köztük egy anyát és három kölykét.

Nagyon sokan megosztották a Facebookon a felhívást, melyben a 13 éves békéscsabai Alexandrát kereste a rendőrség. Most az ellenkezőjét posztolják egyre többen: előkerült az eltűnt lány. Megkérdeztük a rendőrséget, igaz-e a hír.

Teljesen átépül az M5 autópálya jelenlegi 74. számú Kecskemét-Észak forgalmi csomópontja.Az M44-es és az 5-ös számú főút csomópontjában és az M44-M5-ös csomópontjában külön szintű forgalmi csomópontok valósulnak meg. Az M44 gyorsforgalmi út fejlesztését 2016-ban kezdték, már csak egy szakasz hiányzik ahhoz, hogy négysávos összeköttetés jöjjön létre az M5 autópálya és Békéscsaba között.

Megvan a Csabai Kolbászfesztivál királya, pedig még el sem kezdődött a rendezvény. Ez úgy lehet, hogy a Csabai Kolbászfesztivál felvezető versenyszámát, a nemzetközi szárazkolbászversenyt csütörtökön tartották a békéscsabai Rendezvénypajtában. Csaknem 80 versenydarabból választotta ki a zsűri a jók közül a legjobbakat. Innentől kezdve a gádorosi, 24 éves Kocsis Márk a kolbászkirály.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában