Békés vármegye

2 órája

Ezt néztétek ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat.

Beol.hu
legnézettebb videók, ezen a héten, összefoglaló
Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat. Fotó: Illusztráció

A tehetségkutató versenyek szinte kötelező elemeként tűnnek fel a megosztó, kirívó karakterek. Fluky Dave, becsületes nevén Szabolcsi Dávid is kivált a tömegből, de nem az énektudásával. A zsűriasztal tetején mozog otthonosan, az RTL-en ufóként, a TV2-nél meg pilótaként csinálta a múlt hétvégén a show-t. Van, aki imádja, más a pokolba küldené a békéscsabai ételfutárt.

Megvan a Csabai Kolbászfesztivál királya, pedig még el sem kezdődött a rendezvény. Ez úgy lehet, hogy a Csabai Kolbászfesztivál felvezető versenyszámát, a nemzetközi szárazkolbászversenyt csütörtökön tartották a békéscsabai Rendezvénypajtában. Csaknem 80 versenydarabból választotta ki a zsűri a jók közül a legjobbakat. Innentől kezdve a gádorosi, 24 éves Kocsis Márk a kolbászkirály.

Mentsük meg a Földet! címmel játékos környezetvédelmi partit rendezett a BSZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium csütörtökön. A Vízmű a szakmai előadásokon túl különböző interaktív programokkal várta a végzős diákokat a tanműhelyében.

Az állatok védelmével kapcsolatos szemléletformáló programot szerveztek kedden a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban. Az Állatvédelmi témahét rendezvényére a helyi, illetve környékbeli óvodásokat és iskolásokat várták, akik a nap során interaktív előadáson, állatasszisztált, valamint múzeumpedagógiai foglalkozáson vehettek részt.

A felnőtt korosztály számára szervezett kolbászkészítő versennyel folytatódott az V. Békési Kolbászvigalom szombaton, a városi sportcsarnokban. A résztvevők különleges dekorációkkal készültek a város legjelentősebb gasztronómiai-közösségi rendezvényére. A Békési Kolbászvigalom szombati napján ezúttal 33 csapat vett részt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában