Alakuló ülésen

2 órája

A tapasztalat és a fiatalos lendület is jelen van Csabaszabadiban

Megalakult Csabaszabadiban a helyi képviselő-testület, valamint a szlovák nemzetiségi önkormányzat is a napokban – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, aki szerint mind a két grémiumban párosul a tapasztalat és a fiatalos lendület.

Licska Balázs

Megalakult a helyi képviselő-testület és a szlovák nemzetiségi önkormányzat is Csabaszabadiban. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

Mint fogalmazott, mindig örömteli, ha egy településen olyan fiatalok élnek, akik tenni akarnak a helyi közösségért, tevékeny részesei akarnak lenni településük fejlődésének. 

A június 9-ei önkormányzati választáson polgármesterként ismét Szeverényi Attiláné kapott bizalmat – aki ötödik ciklusát kezdi meg –, a képviselő-testületbe pedig bekerült Danczik Gábor, Juhász Zsolt, Kesjárné Erős Erzsébet és Kiss Ferenc. 

– Danczik Gábor, Juhász Zsolt és Kiss Ferenc először került be a grémiumba, Kesjárné Erős Erzsébet pedig a polgármesterhez hasonlóan ötödik ciklusát kezdi meg – ismertette a politikus a közösségi oldalán.

A szlovák nemzetiségi önkormányzatba bekerült Kesjár Mátyás – aki azt továbbra is elnökként vezeti, és 1994 óta tagja a grémiumnak –, valamint Csicsely Noémi Rita és Kesjár Ádám Dániel, akik fiatalos lendületet hoznak.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában