Idősek világnapja

1 órája

Mezőhegyes megbecsüli, tiszteli idős polgárait

Évek óta hagyomány Mezőhegyesen is, hogy megünnepeljék a világnap alkalmából az időseket. Kifejezik hálájukat, tiszteletünket, megbecsülésüket és szeretetüket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.

Csete Ilona

Mezőhegyesen is rendeztek ünnepséget az idősek napján. Jeszenka Zoltánné intézményegység-vezető megemlékezett arról, hogy 1989-ben, az akkori városvezetés lehetővé tette, hogy megalakuljon az idősek klubja. Máig működik. A kezdetek óta valamennyi településvezetőnek (Kassai Béla, Sebők Antal, Csanádi István, Kovácsné dr. Faltin Erzsébet, Mitykó Zsolt, Pap István Tibor) szívügye ez a korosztály is.

idősek, köszöntése, Mezőhegyes
Mezőhegyesen is köszöntötték az időseket. Fotó: Facebook

Hálás szívvel mondott köszönetet a korábbi intézményvezetőknek (Koczurné Tornyai Juliannának, Kunné Horváth Izabellának és Gál Máriának) is. Kihangsúlyozta, hogy büszkék azokra az értékekre, amelyeket az előző vezetők adtak át munkájuk során – olvasható a közösségi oldalon megjelent beszámolóban.

Pap István Tibor polgármester is köszöntötte a megjelenteket és arról beszélt, hogy:

– A mi világunk önökkel: apáink, nagyapáink életével, munkásságával kezdődött. Önök építették számunkra azt a jelent, amelyben a mi generációnk egy újabb nemzedék jövőjét alapozza meg.

A vacsorás est további részében Tóth Tünde énekesnő zenés műsorral gondoskodott a jó hangulatról. Kovács Lívia meglepte a vendégeket egy 270 szeletes csokis tortával. Kerekesné Pap Ildikó és Szügyiné Kassai Henrietta pedig erre az alkalomra szelfifalat és teremdekorációt készített.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában