Finn-magyar barátság

1 órája

Finn tanárokat láttak vendégül a Közgében

A finn-magyar barátságot erősítették a közgések az Erasmus+ program segítségével. Egy informatikus és egy business tanulmányokat oktató tanár érkezett a középiskolába Mikkeliből.

dr. Nagy Szilvia

A békéscsabai Széchenyi István közgazdasági technikum Facebook oldalán azt írja, a látogatók élvezhették a híres magyar vendégszeretetet, színes programokat szerveztek nekik és megmutatták képzéseik legjavát.

finn vendégek, közgé, erasmus
Finn vendégekkel Gyulán, egy közgés kiránduláson. Forrás: Facebook

– Kollégáink szívesen fogadták őket a pénzügy-, célnyelvi civilizáció-, programozás alapjai-, gazdasági számítások-, reklám és vásárlás ösztönzés-, könyvelés alapjai- és turizmus-marketing órákon, bepillanthattak iskolánk nyílt napjának programjába is. Sétát tettünk velük Békéscsabán a Munkácsy-Negyedben, Gyulán a várnál, az Almássy Kastélynál, süteményeztük a 100 éves Cukrászdában. A látnivalók legszebbike a Szabadkígyósi Wenckheim-kastély volt interaktív kiállításával és meseszép panorámájával – részletezték az összefoglalóban. Az iskola pedagógusai bíznak abban, hogy következő lépésként már diákcsere programot valósíthatnak meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában