Városvezetés

3 órája

Megalakult az új képviselő-testület Eleken

Hétfőn tartotta alakuló ülését Elek Város Önkormányzatának képviselő-testülete a városháza dísztermében. Az eseményen több fontos döntés is született.

Vincze Attila

A hírről Szelezsán György, Elek polgármestere számolt be Facebook-oldalán. Bejegyzésében örömmel jelentette be, hogy javaslatára a jövőben Purecse Brigitta látja el a társadalmi megbízatású alpolgármesteri tisztséget, akit egyhangú szavazással választott meg a képviselő-testület.

Megalakult az új képviselő-testület Eleken. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala
Fotó: Gabriel Janos



A városvezető kiemelte, a testület településfejlesztésért és önkormányzati ügyekért felelős tanácsnoknak Turóczy András képviselőt választotta meg. Hozzátette, a képviselő-testület a jövőben is két állandó bizottságot működtet: a Pénzügyi, Szociális és Településfejlesztési Bizottságot, valamint az Ügyrendi, Társadalmi Kapcsolatok, Kulturális és Sport Bizottságot. Mindkét bizottság személyi feltételeiről is döntöttek az ülésen.

 

Pénzügyi, Szociális és Településfejlesztési Bizottság:

  • elnök: Gémes Péterné
  • tagok: Turóczy András és Sztezsán Attila képviselők
  • külső tagok: Kásziánné Házse Magdolna és Liszkainé Kráder Mária

    Ügyrendi, Társadalmi Kapcsolatok, Kulturális és Sport Bizottság:
  • elnök: Turóczy András
  • tagok: Botás László és László Erzsébet képviselők
  • külső tagok: Lénárt Istvánné és Dávid Rémusz


    A polgármester megjegyezte, az új testület ezennel megkezdte az érdemi munkát szeretett városuk érdekében. Szelezsán György ismételten megköszönte a választók bizalmát, amellyel június 9-én megtisztelték őket. Mint írta, a helyiek bizalma számukra nagy felelősséget jelent, és minden erejükkel igyekeznek azt megszolgálni. Emlékeztetett, hogy a település iránti elkötelezettségük rendkívül erős, és a következő öt évben is minden erejükkel azon lesznek, hogy Elek még jobb hely legyen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában