Visszatekintő

1 órája

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: shutterstock

Megszületett az idei esztendő 400. babája az orosházi kórházban. A 400. baba, a kaszaperi Jámbor Mihály János és Jámborné Medgyesi Nikoletta gyermeke, Dominik 3040 grammal és 50 centiméterrel érkezett a világra.

Október 5-én, szombaton ünnepelte 105. születésnapját Hidvégi Mihály. Az 1919-ben született békési férfi napjainkban is aktív, családi baromfikeltető üzemükben mindennap dolgozik, segít a tojások elhelyezésében, a csibék kiadásában, a teljes munkafolyamatban. A 105 éves Hidvégi Mihály emellett naprakész a politika, a közélet és bulvárvilág történéseiben, humora pedig soha nem hagyja cserben.

Átadták a közelmúltban a József Attila és a Deák utcákat összekötő kishidat Békéscsabán. Változott ezzel a forgalmi rend a Derkovits soron, kikerült ugyanis a József Attila utcai kereszteződésbe egy stoptábla: meg kell állni, és elsőbbséget kell gyalogosoknak a zebrán, a kerékpárosoknak pedig a kerékpárúton.

Nagyon sokan megosztották a Facebookon azt a rendőrségi felhívást, melyben a 13 éves békéscsabai Csapó Alexandrát keresi a Szarvasi Rendőrkapitányság. A rendőrségi körözés tartalmazza azt is, hogy október 1-jén tűnt el az aranybarna hajú lány. Alexandra azóta nem adott életjelt magáról. Kedden állítólag azért szökött meg a dévaványai gyermekotthonból, hogy Békéscsabán meglátogassa nagymamáját.

Íme a recept: ha kreatív apuka vagy és van némi közöd a japán kistraktorokhoz, akkor egy találkozó és egy jó buli kedvéért akár te is elkészíthetsz a műhelyedben egy hordóvonatot. Vagy nevezzük hordó dottónak? Legyen bárhogy, a mezőkovácsházi Szűcs Mihály összegyűjtött néhány hordót és összeállított egy szerelvényt, ez lett a hordóvonat. A gyerekek imádják, pedig nem is zakatol – de nagy élmény az utasának lenni.

 


 


 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában