Fejlesztések

2 órája

Felújították a libikókákat a mezőmegyeri játszótereken

Több mezőmegyeri helyszínt is felkeresett a közelmúltban Nagy Sándor önkormányzati képviselő, a körzet volt önkormányzati képviselője, valamint Bálint József alpolgármester, a 9. számú választókerület jelenlegi önkormányzati képviselője – ismertette Nagy Sándor a közösségi oldalán.

Licska Balázs

Mint írta, az úgynevezett kommunális célelőirányzatból kezdeményezte a régi, elbontásra ítélt rönkfa eszközök cseréjét. A Muskátli és Dohány utca sarkán lévő játszótéren az elaggott mérleghintát egy fém libikókára cserélték. A Hóvirág és Karácsony utcai játszótéren két régi fából készült mérleghintát váltottak le vadonatújakra. A Március 15-e éren folyamatban van a járdalapos járda felújítása. Hozzátette: az Erdő sor és a Kossuth utca kereszteződésében található két kátyút is hamarosan befoltozzák a reményei szerint.

Bálint József alpolgármester és Nagy Sándor önkormányzati képviselő bejárta a napokban a mezőmegyeri fejlesztések helyszíneit
Forrás: Nagy Sándor Facebook-oldala

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában