Biliárd

3 órája

Tótkomlósi Bikák: banánhéj volt a staféta

Az OB I.-től búcsúzó alakulatok vereséggel indították a Magyar Bábus Biliárd Egyesület szervezésében zajló OB II.-es csapatbajnokságot. A Tigris Cápák a Székkutas vendégeként, a Tótkomlósi Bikák együttese Szentesen maradt alul. A harmadik vonalból feljebb lépők közül a Mezőhegyes rajtja volta legsikeresebb, de a gyulaiak is pontot szereztek, a vásárhelyi Kinizsi Team viszont hendikeppel startolt.

Bakulya Mihály

A Tótkomlósi Bikák szoros csatában kapituláltak a Kiséri BK otthonában. Nem mondhatták el ugyanezt Székkutason a Tigris Cápák játékosai a nyitányon

Mezőhegyes; biliárd; Tótkomlósi Bikák
Ami nem sikerült a Tótkomlósi Bikáknak, az összejött a harmadik vonalból érkező mezőhegyesi együttesnek az okányiak ellen 

A stafétán úsztak el a Tótkomlósi Bikák

A komlósiak pontszerzése egyértelműen a stafétán siklott ki, ahol tetemes előnyt adtak le. Velük szemben a Cápák csupán egyetlen mérkőzést tudtak nyerni Szentesen.

Eredmények. OB II., A csoport

Székkutasi BK–Tigris Cápák 7:1
Atyimov György: – Nagyon jó hangulatú izgalmas játéknap volt. A vártnál könnyebb volt a találkozó, de sok izgalmas szettet hozott.
Kállai József: – Nagy reményekkel vártuk a mérkőzést, de a csapat fejben fáradt volt, ami érződött a játékunkon. Csupán Varga Misi tudott nyerni, a többi csatát sajnos elvesztettük.

Gyulai Schön–Fair Play 4:4
Brád Mihály: – Jó hangulatú, igen szoros mérkőzés volt. Gratulálok mindenkinek a tisztességes helytállásért!
Kocsis László: – Jó hangulatú, sportszerű meccseken, igazságos döntetlen született.

Gerendási BK–Tótkomlós II. 5:3
Tóth József: – A Komlós ellen nulla-háromról nyerni igazi kihívás volt, de összejött. Sportszerű, jó hangulatú mérkőzés volt.
Héjja Bálint Péter: – Remek hangulatú mérkőzésen, a hazai csapat nagyon kiélezett küzdelemben tudott fordítani nulla-háromról. Köszönjük a kiváló vendéglátást!

B csoport

Kiséri BK Szentes–Tótkomlósi Bikák 5:3
Tamási Attila: – Kiélezett küzdelem volt. Szerencsésen alakult a mérkőzés, ami sokszor nélkülözhetetlen, főleg az egyre erősebb mezőnyben. Mindenki sportszerűen játszott, nagy élmény volt.
Szekeres Lajos: – A döntetlent megérdemeltük volna, de mivel a stafétát az utolsó emberünk majdnem száznegyven fórral sem tudta megnyerni, így sajnos maradt a vereség. Sportszerű jó játék volt, gratulálok a győztesnek!

Mezőhegyes BK–Okányi BK Pelikán 5:3
Kéri László: – Az első OB II.-es mérkőzésünket kiélezett csatában és szoros találkozókon sikerült megnyerni. Köszönjük az okányiak jó játékát és a baráti hozzáállását.
Szabó Sándor: – Egy jó hangulatú, nagyon szoros meccset játszottunk, három-háromnál mindkét párosunknak egyetlen fa hiányzott a győzelemhez, ezen múlott a vereségünk. Jól éreztük magunkat, a vendéglátás szuper volt

Kinizsi Team (Hódmezővásárhely)–Jóbarát Wolf Team 1:7
Cservák László: – Ma jobb volt az ellenfél, megérdemelt győzelemmel távozott.
Turi Zoltán: – Több volt a szerencsénk, a tavalyi év után végre sikerült legyőznünk a vásárhelyieket.

OB III.-as csapatbajnoki eredmények

1. forduló. A csoport: Békéssámson–Sörpatika 6:2, Agrimill B–Korona A 7:1, Safi BK II.–Nyerő Team 4:4. B csoport: Tótkomlós III.–Okány II. 3:5, Korona C–Csabai Szenior 5:3. C csoport: Amnézia–Jóbarát BK II. 3:5, Korona B–Nagymágocs 7:1.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában