zenés est

2019.11.21. 17:49

Zongoristák találkoztak Gyulán

Zongorista találkozó címmel rendeztek zenés estet kedden este a Gyulai Várszínház kamaratermében.

P. G.

Mint a teátrum oldalán is olvashattuk, a különleges alkalmi formációként is aposztrofálható találkozón Nagy Szabolcs és Bacsa Gyula zongoraművészek keltették életre a dalokat a boogie-woogie, valamint a barellhouse és a blues műfaj nyomdokain haladva.

Különleges koncertélmény és izgalmas színpadkép /Fotó: Kiss Zoltán/

Megalakulásuk után néhány évvel egészült ki a csapat Nemes Zoltán zongorista-énekessel és a mindhárom billentyűssel hosszú évek óta folyamatosan együtt dolgozó dobossal, Mezőfi Istvánnal. Az utóbbi években gyakran csatlakozik a csapathoz a rockabilly- és ragtime-zongorista, Kertész Bence és az ifjú virtuóz boogie-woogie tehetség, Dániel Balázs is. Az így kialakult produkció – három zongora-dob – quartet felállásban időről időre elérhető a nagyközönség számára.

A már látványában is izgalmas színpadkép különleges koncertélménnyel párosult egy lendületes élő, táncos show keretin belül. A produkció a fürdővárosban is szép számú érdeklődőt vonzott kedden este.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!