röplabda

2018.06.22. 09:52

Foghíjasan, a végén liberó nélkül

A foghíjas, mindössze kilenc játékossal érkező magyar női válogatott 3:0-s vereséget szenvedett Limában Kolumbia ellen az FIVB Challenger Cup első magyar érdekeltségű mérkőzésén.

G.P.

Mivel ellenfelünk az előző nap szintén 3:0-ra győzött Peru ellen, így holnap a továbbjutás szempontjából egy ki-ki meccs vár a lányokra a házigazda ellen. Aki nyer, az bejut az elődöntőbe, ahol a Puerto Rico–Bulgária mérkőzés győztesével találkozik.

A magyar csapatban Szedmák Réka (8 pont), Pekárik Eszter (3) és Molcsányi Rita kapott szerepet, utóbbi viszont megsérült, így liberó nélkül kellett befejezni a mérkőzést.

Magyarország–Kolumbia 0:3 (13, 19, 7)

– Az első két szettünkkel elégedett voltam, viszont megsérült Molcsányi Rita, ezen a szinten pedig nem lehet liberó nélkül játszani, és ez meg is látszott a harmadik játszmában, amikor három center volt a pályán, számukra idegen helyzetben. Kilenc játékossal jöttünk, ráadásul Kolumbia válogatottja rendkívül erős, mi pedig nagyon elfáradtunk a végére – nyilatkozta Jan de Brandt, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában