Vízilabda

2020.07.26. 19:26

A legkisebbek is medencébe ugrottak a Nyári Kupában

A vidékbajnokságban szereplő csapatok közül a gyermek III. és a baby korosztályosok is megkezdték a Nyári Kupa küzdelmeit.

G. P.

A Csabai Zoltán edző által vezetett gyermek III. korosztályos békéscsabai együttes a hétvégén, Szolnokon ugrott a medencébe, hogy összesen négy találkozón megvívjon ellenfelükkel a Nyári Kupa Délkeleti csoportjának első fordulójában. Mivel a szentesi lányok visszaléptek a kupa-sorozattól, csak négy gárda viaskodott, a csabaiakon kívül az első osztályú háttérrel rendelkező Szeged, Szolnok és Szentes. A mérleg: egy döntetlen, három vereség.

Békéscsabai eredmények. Szegedi Vízipóló Suli–Csabai Csirkefogók VK 9–9, Szolnoki Dózsa—Csabai Csirkefogók VK 19–1, Szentesi VK fiúk–Csabai Csirkefogók VK 21–15, Szegedi Vízipóló Suli–Csabai Csirkefogók VK 16–10.

A tornán szóhoz jutó békéscsabai játékosok: Krizsán Lőrinc, Such Bertold (kapusok), Bazsó Máté, Csüllög Csongor, Földi Maxim, Gyuricza István, Korcsok Nándor, Laurinyecz Gergő, Nagy Ákos, Pallag Nándor, Pónya Olivér, Puha Zalán, Rácz Domonkos, Szathmáry Zsombor, Szatmári Levente, Zimbran Milán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában