röplabda

2021.10.06. 16:33

A KÖD nyerte a szarvasi mixtornát

A Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület szombaton 15. alkalommal bonyolította le hagyományos országos vegyes tornáját, a Szarvasi Mix Röplabda Kupát. Az esemény keretében 15 csapat csatázott a szarvasi Petőfi utcai sportcsarnokban felállított három pályán. A küzdelmek a kecskeméti illetőségű KÖD sikerével zárultak.

G. P

Az idei rendezvényre is túljelentkezés volt, a házigazdák azonban a rugalmas lebonyolítás érdekében 15 gárdánál több nevezését nem tudták elfogadni. Sok visszatérő vendég akadt, de új szerveződések is feltűntek a mezőnyben. A program a csoportmeccsekkel kezdődött. A körmérkőzések végeztével keresztjátékok árán lehetett javítani a csoportban elkövetett hibákat, majd az elért eredmények alapján került sor a hármas helyosztókra. Az egész napos gyűrődést a kecskeméti KÖD csapata bírta a legjobban, amely a tavalyi harmadik helyét javította fel.

Végeredmény: 1. KÖD, 2. Six-Team, 3. Fókák, 4. Röplabdászok, 5. Szarvashiba, 6. Hosszúlépés, 7. DatÁsz, 8. Csak sör legyen!, 9. Inteam, 10. Cs.A.Cs.I., 11. Há’Turul, 12. Szarvasi Mix 2021, 13. MÉG BÍRJUK, 14. Pálinka SC, 15. SzVF. G. P.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában