Összefoglaló

2 órája

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. október 9.

A szerda sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. október 9-én.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Szerdán tartották a Vuk sajtónyilvános főpróbáját a Békéscsabai Jókai Színházban. Fekete István örök klasszikusában kitárulkozik a bölcs természet, a gyerekek végig követhetik a kisróka, Vuk felnőtté válását. A Tarsoly Krisztina által rendezett mesemusical bemutatója október 11-én lesz a nagyszínpadon.

Megnyílt a XXIV. Csabai Szalon, 35 Békéscsabához kötődő művész mutathatta be legújabb alkotását kedden este a Csabagyöngye Kulturális Központban. A Csabai Szalon december 10-ig látogatható.

Fának ütközött egy személyautó szerdán délután Füzesgyarmaton. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett.

Kedden kezdődött, szerdán is folytatódik a Békés Vármegyei Pályaválasztási Vásár a CsabaParkban. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) standján az érdeklődők beleláthatnak az agrárszakmák rejtelmeibe is.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a Készenléti Rendőrség rendőrei egy férfinél kedden délután.

1964-ben, tehát 60 éve érettségiztek a Rózsa Ferenc Gimnáziumban, ennek apropóján találkoztak a minap az egykori diákok Békéscsabán, az alma mater épületében, azaz a mostani evangélikus gimnáziumban.

Megdöbbentő döntés született Madeleine McCann ügyében.

11 éves lánya szájába rejtve próbált ellopni egy bizsu nyakláncot egy 34 éves nő Nógrád vármegyében. Egy hipermarket önkiszolgáló pénztáránál alkalmazta az életveszélyes módszert.


 

 

 


 

 

 


 


 


 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában