Labdarúgás

2022.07.05. 16:04

Három hét marad a felkészülésre a Kovácsházának

Augusztus 6-ra már nem terveztek felkészülési mérkőzést Mezőkovácsházán, akkor ugyanis már tétre menő párharc vár Bíró Tibor együttesére, mégpedig a MOL-Magyar Kupa főtábláján.

G. P.

Illusztráció /shutterstock.com/

A megyei II/A osztály küzdelmeire készülő csapatnak szűk három hét alatt kellene formába lendülnie. Az elmúlt szezonhoz képest változott a gárda összetétele, hiszen vannak távozók, de érkezők is. A 24 éves Kócs László visszatér Kevermesre, de új csapatot választ magának Kovács József (26) is. Patyi József öt és fél szezon után cserél csapatot, aki a Végegyháza második számú alakulatában ölt szerelést, mint ahogyan Kopócs Krisztián (19) is. Nem marad Kovácsházán a két kulcsember, Györgyi Zoltán (21) és Mag Róbert (21) sem, mindketten Mezőhegyesen kergetik majd a bőrgolyót.

A távozók helyére egyelőre hárman érkeztek, egyikük az előző évben Jaminában játszó csatár, Bereczki Zsolt (29). Medgyesbodzáson futballozott legutóbb a középpályás Deák Attila (25), Kunágotán szolgált az elmúlt fél évtizedben a rutinos Multyán Péter (34).

A munkát július 13-án kezdi meg a kovácsházi csapat, rá három napra a Kaszapert, 23-án a Csorvást látják vendégül gyakorlómérkőzés keretében.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában