Nemzetközi kezdeményezés

2023.02.25. 19:19

A Gyulai Várfürdőben futottak

Szombaton a Gyulai Várfürdő adott otthont a Yours Truly 2023 eseménynek. Csíkos Dániel főszervező tájékoztatása szerint a finn kezdeményezésű nemzetközi futást az év leghidegebb időszakában tartják meg. Télen tehát, amikor nincsenek versenyek, az indulók így egymással versenyeznek ezen a viadalon.

– Fussunk bárhol, ahol kedvünk van, szabadban, edzőteremben és küldjük be az eredményeket – mondta a szervező lapunk érdeklődésére. – Becsületbeli futás, hiszen a 25 és az 50 km-es távot és az időt is mindenkinek magának kell mérnie. A lényeg, hogy akik szeretik a kihívásokat, fussanak az év leghidegebb időszakában és legyenek résztvevői egy nemzetközi versenynek.

Gyulán 2018-ban futottak először, utána a koronavírus-járvány miatt kimaradt két év, idén pedig új helyszínen, a Gyulai Várfürdőben rendezték meg a versenyt. 47 fő érkezett a rendezvényre és összesen 718.71 km-t futottak összesen. Volt, aki 5 km-t, de hárman az 50 km-es távot is teljesítették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában