Taekwondo

2023.10.24. 10:29

Két ezüst a fővárosból

Gajdács Pál

Két kategóriában szólítottak dobogóra békéscsabai versenyzőt vasárnap, a Budapesten megrendezett Taekwondo Kyorugi And Poomsae Weekend elnevezésű nemzetközi versenyen.

A 8 ország 23 egyesületének 300 versenyzőjét felsorakoztató viadalon a Békés Megyei Harcművész Szövetség egyetlen WT taekwondo klubját, a József Attila Lakótelepi Sportegyesületet képviselve Gyuricza Ádám (2. kup) a junior –45, Gyuricza Imre (1. kup) a veterán –80 kilogrammos súlycsoportjában a második helyen végzett. A kadétoknál induló Fajzi Gergő (5. kup) és Borsos András Levente (8. kup) a –33 kg-osoknál egyformán a 7. helyen zárt. 

A megmérettetésen minden békéscsabai nagyon szépen teljesített, a lehető legjobb formáját hozva sikeresen vette az akadályokat. Akadt olyan taekwondós, akinek ez volt az első versenye. A versenyzőket Gyuricza Imre WT Taekwondo szakedző pallérozta.

A JALTE WT szakosztályából hárman – Lányi Réka Katalin (3. dan), Fajzi Dániel (2. dan) és Lányi Csilla közreműködött versenybíróként.

A Taekwondo Kyorugi And Poomsae Weekend első napján a sportolók részére három másfél órás edzést tartottak a magyar válogatott edzői, valamint nemzetközi válogatott trénerek. 

 

KÉP MENTVE: 10. 25., 16. O.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában