Birkózás

2023.11.28. 14:30

Németországban zárták le a versenyévet

A Szarvasi Birkózó Egyesület két tagja töltötte az elmúlt hétvégét Németországban, ahol egy nívós meghívásos nemzetközi szabadfogású versenyen vehettek részt a Vasas SC birkózó szakosztályával közösen.

Bakulya Mihály

A németországi viadalt megjárt két edző és három birkózó, jobbról a szarvasiak

Tóth Patrik a 70 kg-os súlycsoportban próbált szerencsét, ahol az elődöntőbe jutásért megvívott mérkőzésén szenvedett vereséget és végül az ötödik helyen fejezte be a szereplését. A 92 kg-os kategóriában versenyzett Szpisjak Bence, aki számára a döntőbe jutás hiúsult meg, így azután bronzéremmel a tarsolyában térhetett haza.

– A mostani volt az idei utolsó külföldi erőpróbánk, összességében nem lehet panaszunk a srácok munkájával, eredményes évet tudhatunk magunk mögött. Hamarosan kezdődik az alapozó időszak, melynek során a korábbiaknál is jelentősebb szerepet fog kapni az állóképesség megteremtése, ami ebben a sportban elengedhetetlen a sikerekhez – fogalmazott Sükösd Attila elnök-edző.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában