Visszatekintő

2024.01.03. 20:06

Ezek voltak a legolvasottabb sportcikkeink októberben

Beköszöntött az új év, új hírekkel és új statisztikákkal. Az év zárásaként, az új esztendő elején megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt év legolvasottabb sportcikkeit. Sorozatunk aktuális anyaga az októberi cikkeket vette górcső alá.

Bátori Attila

Fotó: Imre György

Győzelemmel zárta az NB III.-as bajnokság 12. fordulójának péntek esti hazai mérkőzését a Dél-keleti csoport élén álló békéscsabai csapat. Csató Sándor alakulata nem akármilyen csatában gyűjtötte be az értékes három pontot, kétgólos hátrányból fordítva a szervezett Szolnok ellen.

Továbbra is hibátlanul vezeti az NB III.-as bajnokság Dél-keleti csoportját a Békéscsaba 1912 Előre csapata, amely a 9. játéknap szombati találkozóján a Dabast fektette két vállra, időnként közönségszórakoztató játékkal.

Idén is a pósteleki versennyel kezdődött meg a Mezei Magyar Liga-sorozat, amelynek a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club volt a házigazdája szombaton. Az ország minden tájáról érkeztek futók, hogy a különböző korosztályokban megkezdjék a pontgyűjtést. Az esemény keretében köszöntek el a pályafutását befejező világbajnok atlétától, Márton Anitától.

A vártnál nehezebb csatában, de három ponttal a tarsolyában zárta a vasárnapi szegedi focimatinét a Békéscsaba 1912 Előre NB III.-as csapata.

A 10. fordulót követően is pontveszteség nélkül vezette az NB III.-as bajnokság Dél-keleti csoportja tabelláját a Békéscsaba 1912 Előre. A lila-fehér együttes a BKV Előre otthonában sem hátrált vasárnap, félgőzzel is magabiztos győzelemmel zárt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában