Kick-box

2024.01.25. 15:27

Olaszországban indították az évet

Hagyományosan a Conegliano melletti Mareno di Piave adott otthont a szezon első nemzetközi megmérettetésének, a nagy múltra visszatekintő Golden Glove nyílt nemzetközi versenynek, amit január 19-21. között rendeztek meg az olasz kisvárosban.

Gajdács Pál

A résztvevő 16 ország 111 egyesületének 707 versenyzője összesen 1291 nevezést adott le, melyek között természetesen a békéscsabai JALTE Debreczeni Team csapata is képviseltette magát.
– A színvonalas mezőnyben csapatunkat három versenyző képviselte, akik helytállására méltán lehetünk büszkék, hiszen a Petró testvérek összesen egy arany-, két ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza a három napos viadalról, s több mérkőzésen technikai k.o.-val győztek – újságolta el a felkészítő edző, Debreczeni Dezső.
Tőle tudjuk azt is, hogy pihenésre nem sok idejük maradt, mivel a hétvégén mindhárman a görögországi Athén Challenge Európa Kupára utaznak, ahonnan a remények szerint csapattársaikkal kiegészülve, hasonlóan csillogó érmekkel, illetve értékes ranglista pontokkal térhetnek haza.

Eredmények. Point fighting szabályrendszer. Felnőtt, 50 kg: 3. Petró Lili. Junior, 50 kg: 1. Petró Lili. Kadet 2 (ifjúsági), 47 kg: 2. Petró Bálint. Kadet 1 (serdülő), 42 kg: 2. Petró Laura Lilla.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában