Asztalitenisz

2024.05.20. 11:52

Berényi és szarvasi siker a rangadón

Legutóbb a csoport éllovas duójával, ezen a hétvégén pedig a bronzérmessel nem bírt a Békés TEAM NB II.-as asztaliteniszcsapata. Balogh József tanítványai több mint négy órás csatában veszítettek a debreceniekkel szemben, akik hét 3:2-es mérkőzésből hatot nyertek, ami döntőnek bizonyult.

Verasztó Lajos

A csabaiak becsület győzelmének szerzője Vizsnyai Dávid volt. Fotó: Jenei Péter


 

Egy osztállyal lejjebb a dinamikus fejlődő szarvasi fiatalok magabiztos győzelmet arattak a három tizenéves lányt szerepeltető orosháziak ellen. A bajnok berényiek pedig a csabaiak ellen tartottak erődemonstrációt.

Békési TEAM–Debreceni AK-DEAC II. 6:12
NB II.-es csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Békés. Békési győztesek: Balogh Ágnes Kíra 2, Ágota Csilla, Szelei Ákos, Szilágyi Lívia, az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kíra páros.

Demeter Lehel ASE–ASE Orosháza 13:5
NB III., vegyes, Szarvas. Győztesek: Medvegy Ákos 4, Magyari Milán 3. Botos Marcell 2, Hortobágyi Bálint 2, a Magyari Milán, Posgay Brunó és a Hortobágyi Bálint, Medvegy Ákos páros, ill. Bohács Béla 2, Farkas Izabella 2, Bényei Nelli.

HED-LAND Mezőberényi SE–Csaba Fly AE 17:1
NB III., vegyes, Mezőberény. Győztesek: Csetle Zoltán 4, Juhász Ádám 4, Tóth Sándor 4, Szűcs Sándor 3, a Csetle Zoltán, Juhász Ádám, és a Szűcs Sándor, Tóth Sándor páros, ill. Vizsnyai Dávid.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában