Labdarúgás

2024.06.19. 10:21

A női foci napját ünnepelték Telkiben

A női labdarúgás napját ünnepelték június 14-én Telkiben. A válogatottak edzőközpontjában A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia női szekciójának játékosai is képviseltették magukat, Hovanecz Lilien pedig az U12-es régiós válogatott mezében léphetett pályára.

Beol.hu

A Telkiben rendezett ünnepet népes csabai delegáció vett részt

Fotó: Bimbó Lajos

A női futballt ünneplő eseményen több program is várta a labdarúgás szerelmeseit, az U14-es régiós válogatottak zárótornája mellett, az U10-es és az U12-es korosztály legjobbjai is pályára léptek. Az UEFA Disney Playmakers Programban szereplő legkisebbek pedig a Disney-mesékre alapuló játékos feladatokon vettek részt. a szervezők emellett különböző játékokkal, arcfestéssel és nyereményekkel is kedveskedtek a szervezők a megjelent gyermekeknek és szülőknek.   

Az U10-es és az U12-es regionális bajnokságban szereplő csapatokból, az U14 mintájára, 4 régió került kialakításra. Korosztályonként két sor alkotta a kereteket, ami U10-ben 10, U12-ben pedig 14 játékost jelentett. A lila-fehér egyesületből Hovanecz Lilient érte az a megtiszteltetés, hogy teljesítménye alapján meghívást kapjon az U12-es régiós válogatottba.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában