Labdarúgás - Békés Vármegyei Kupa

2024.07.24. 13:10

Elkészült a kupanyitány menetrendje

Augusztus végén 48 csapat részvételével rajtol el a Békés Vármegyei Kupa. A sorozat augusztus 25-i nyitányán 8, szeptember 1-jén pedig további 24 gárda lép pályára. Erőnyerőként a Vármegyei I. osztályú mezőny 11 tagja mellett 6 második vonalban érdekelt együttes is kihagyja az első kört.

Bakulya Mihály

A szabadkígyósiak (fehérben) csak a második körben csatlakoznak, a csabacsűdiek viszont már a nyitányon is érdekeltek lesznek. Fotó: Fürt Henrik

Fotó: Für Henrik

A „kimaradók” csak a november 30-i második fordulóban csatlakoznak a 16 párharc győzteséhez. A továbbjutás egyetlen meccsen dől el. Döntetlen eredmény esetén az alacsonyabb osztályú csapat a kedvezményezett, míg azonos szintű felek között büntetőpontról elvégzett rúgások döntenek ilyenkor. Elsőként arra a négy párharcra kerül sor, ahol ezzel az eshetőséggel is számolni kell.

Az első forduló párosítása és időrendje. Augusztus 25., vasárnap, 17.00: Bucsa SE–Mezőberényi LE, Gerlai SE–Kötegyáni FC, Telekgerendási LSC–Mezőkovácsházi TE, Medgyesegyháza SE–Medgyesbodzás SE. Szeptember 1., vasárnap, 17.00: Zsadányi KSE–Sarkadkeresztúri SE, Okány KSK–Köröstarcsai KSK, Vésztői TK–Dobozi SE, Sarkadi KLE–Békéscsabai MÁV SE, Kétegyházi SE–Magyarbánhegyesi FC, Békéssámsoni SK–Csanádapácai EFC (Csanádapácán), Kardos KSK–Csabacsűdi GYLSE, Kevermes SE–Eleki USE, Kunágotai TE–Újkígyós FC, Kamuti SK–Csorvási SK, Kaszaper FC–Lőkösháza KSK, Gádorosi LSE–Tótkomlósi TC.
Erőnyerők: Battonyai TK, Békésszentandrási HMSE, Mezőmegyer SE, Szabadkígyósi SZSC, Végegyházi SE, valamint a Vármegyei I. osztályú csapatok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában