Labdarúgás - Átigazolás

2024.07.19. 10:18

Fiatal tehetség az Előrénél

A 18 esztendős támadó középpályás Maronyay Zalán Gábor lett a Békéscsaba 1912 Előre NB II.-es labdarúgócsapata legújabb tagja. A dunaújvárosi nevelésű játékos huzamosabb ideje a Kórház utcában készül, csütörtöktől azonban már hivatalosan is a lilák tagja.

Bakulya Mihály

Maronyai Zalán dinamikusan fejlődő tehetség. Fotó: Molnár Balázs

Az elsősorban támadó pozícióban bevethető fiatal labdarúgó hamar a békéscsabai közönség egyik kedvencévé válhat a mentalitásával és gyorsaságával. Az utóbbi három évet Szegeden töltötte, ahol a korosztályos csapatok mellett a második számú alakulatban szerepelt. Tavaly már csak az NB III.-as gárdában játszott, ahol stabil pontja volt a Tisza-partiaknak. A fejlődése immár a lila-fehéreknél folytatódik, ahová az NB II.-es játéklehetőség reményében írt alá.
Az Előre első keretéhez kapcsolódó további hír, hogy a kapus, Czinanó Antal Áron az NB III.-as Termálfürdő FC Tiszaújváros csapatában folytatja karrierjét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában