Röplabda

2024.07.01. 10:29

Szerb pontgyárost igazolt a Békéscsaba

Ponterős röplabdázóval, a rutinos szerb feladó átlóval, Nina Kocsiccsal erősítette meg játékoskeretét a Swietelsky-Békéscsaba – leigazolását hétfőn reggel hivatalos közösségi oldalán jelentette be a klub.

Gajdács Pál

Ha a Nyíregyházán mutatott formáját hozza, akkor nagy erősítés lehet Nina Kocsics

Fotó: Fotó: Instagram/Nina Kocić

A 31 éves, 184 centiméter magas délszláv kiválóság tavaly a Fatum-Nyíregyháza vezéreként az Extraliga pontkirálynője lett 599 egységgel, és a Magyar Kupában is ő gyűjtötte a legtöbb pontot. Kocsics megfordult a lengyel (Volley Wroclaw), a román (CSM Lugoj), a francia (Vandœuvre Nancy Volley-Ball), és értelemszerűen hazája élvonalában is (ZOK Smec, Radnicski Kragujevac, Dinamo Pancsevo, ZOK Spartak), 2018–2019-ben megválasztották a román bajnokság legjobb átlójának, 2016–2017-ben pedig a Szerb Kupában is ő szerezte a legtöbb pontot. 

– Több kérője is akadt, és örömmel jelenthetjük be, hogy a mi ajánlatunkra mondott igent – olvasható a csabai klub oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában