Taekwon-do

2024.07.11. 15:34

Övvizsgák a szarvasi taekwon-do edzőtáborban

Szarvason tartotta az idei nyári edzőtáborát a Dunaharaszti WT Taekwondo és Békéscsabai JALTE WT Taekwondo Szakosztálya. Erről a békéscsabai szakosztály vezető Gyuricza Imre mester számol be.

Gajdács Pál

Élénk élet zajlott a szarvasi edzőtáborban

Fotó: Fotó: BMHSZ

– Az edzőtáborban közel ötven taekwon-dós jelent meg a két szakosztályból, hogy egy jó hangulatú közös felkészülésben vegyen részt. A Körösi holtág mellett jó hangulatban teltek a napok, és a két szakosztály kapcsolata még szorosabbá vált.
A tábor végén egy szezonzáró öv vizsgát is megtartottak, ahol mindkét szakosztályból sikeresen vizsgáztak tanulók és mesterek. Összesen 15 fő jelent meg, ebből a JALTE WT szakosztályából 9 fő tanuló övfokozatú és 4 fő mester vizsgázó adhatott számot a Taekwondo tudásáról Szedoglavits Alajos V. DAN nagymester előtt.
A sikeres békéscsabai vizsgázók. III. DAN: Dombi Dávid. II. DAN: Gyuricza Imre,
Szedoglavits Györgyi. I. DAN: Gyuricza Ádám 1. 3. kup: Fajzi Gergő. 6. kup: Borsos András Levente, Erdei Sabine, Rusznák Pál. 7. kup: Györgyi Dóra, Sutóczki Nándor. 8. kup: Palcsek Zalán, Pálkos Ákos. 10. kup: Kovács Kornél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában