Tenisz

2024.07.28. 19:05

Párosban bronzérmes Szabadkán a gyulai teniszező

Rangos nemzetközi korosztályos versenyen indultak a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub fiatal versenyzői. A szabadkai Tennis Klub Spartak a Tennis Europe tornasorozat aktuális versenyét rendezte meg július 14. és 20. között.

Gajdács Pál

Szabadkán versenyeztek a gyulai fiatalok

Fotó: Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

Az eseményen a fürdővárosi egyesület két játékosa, Kovács Hédi és Csernus Tímea egyéniben fogott ütőt. A viadal kiváló alkalmat jelentett arra, hogy a két gyulai lány a nemzetközi színtér szereplőivel is megismerkedjen.

A fiatal teniszezők a lehető legjobban kezdték a tornát, mindketten megverték ellenfelüket az első fordulóban. A gyulai lányok a második mérkőzésükön a későbbi két döntőssel néztek farkasszemet, ahol mindkét teniszező nagyszerűen küzdött, de nem sikerült felülmúlni ellenfelüket.

Kovács Hédi és Csernus Tímea nemcsak egyéniben, hanem párosban is elindult. Tímea Blum Hanna (Bajai TK) oldalán a nyolc közé jutott. Hédi Szalay Millával (Bajai TK) a szoros mérkőzést játszott a döntőben jutásért, ott végül egy szerb-angol duótól 6:1, 3:6, 5:10-re vereséget szenvedtek és ezzel a harmadik helyen végeztek a szabadkai nemzetközi versenyen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában