Labdarúgás

2024.07.14. 08:11

Ványai városnap a Fradi öregfiúkkal

A Fradi öregfiúkkal együtt ünnepelték szombat délután Dévaványa várossá nyilvánítása évfordulóját. A két zöld-fehér alakulat sok néző előtt játszott egy vidám hangulatú baráti találkozót, melynek utolsó részében a helyi utánpótlás is pályára léphetett a nagy példaképek ellen.

Bakulya Mihály

Az elmaradhatatlan közös csoportkép. Fotó: Erdős Csaba

A Seres István sporttelepre kilátogató nézők találkozhattak mások mellett Keller Józseffel, Lisztes Krisztiánnal, Bánki Józseffel, Koch Róberttel, Bubcsó Norberttel, Fischer Pállal, Balog Zoltánnal, Sowunmi Thomasszal, Nyilas Elekkel és Mucha Józseffel.

A Fradi küldöttsége kisebb, nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a kezdés előtt megérkezett, így a szurkolóknak a mérkőzés előtt és utána is volt lehetőségük közös fotók elkészítésére, kötetlen beszélgetésre a mai is népszerű sportemberekkel. Ők pedig profik módjára kitartóan állták az ostromot, számos emlékezetes sztorit felelevenítettek.

A nap zárását a helyszínen elkészített ízletes pörkölt és a hideg gyöngyöző sör közös elfogyasztása jelentette, aminek szintén nagy sikere volt a labdarúgók körében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában