Kézilabda

2024.08.20. 19:03

Bundesliga-csapatot vert a Békéscsaba

A Bundesligában játszó BSV Sachsen Zwickau kereste meg a békéscsabai klubot, hogy szívesen játszana felkészülési mérkőzést a magyar együttessel. A viharsarki klub élt a lehetőséggel és kedden fogadta is a németeket.

Gajdács Pál

A csabaiak öröme érthető, győzelemmel zárták a keddi Zwickau elleni felkészülési mérkőzést

Forrás: Forrás: Előre NKSE

A mérkőzés túlnyomó részében a magyar csapat irányított és birtokolt előnyt, az első játékrészben volt, hogy már négy góllal is vezetett. A hazai dominancia a második félidőben is folytatódott, a 49. percben már hat gól is volt közte. A hajrában több cserét is végrehajtott a hazaiak vezetőedzője. A németek megkezdték a felzárkózást, de kiegyenlíteni már nem tudtak, így minimális különbséggel a Békéscsaba nyerte a találkozót.

Tappe-Békéscsabai Előre NKSE–BSV Sachsen Zwickau (német) 28–27 (12–10)

Nemzetközi felkészülési női kézilabda-mérkőzés. Békéscsaba, 100 néző. Vezette: Biri, Kiss S. 

Békéscsaba: J. Ferreira – Aranyi, Schlegel 3, Román 2, Bencsik-Giricz 4, F. Ferreira 4, Szondi 4. Csere: Szabó D. (kapus), Sablic 2, Borbély 2, Bencsik 3, Takács 1, Kukely K. 3, Varga H., Sándor. Vezetőedző: Rác Sándor. A Zwickau legjobb góldobója: Walkowiak 6 (3). Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 5/5.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában