Kikc-box

2024.08.01. 17:52

Kick-box és harcművész edzőtábor Okányban

Az Okányi Kick-box Szabadidős Klub annak ellenére, hogy nem nagy létszámmal dolgozik, nagyon aktív. A közelmúltban sikeres késes és nunchakus harcművész szemináriumot rendeztek, majd edzőjük, Deák László sikeresen vizsgázott I. Dan fokozatra Romániában, Szatmárnémetiben a goshinkai karate vizsga anyagából. Most nyáron egy hetes edzőtábort rendeztek, amelyen nem csak a klub tagjai, hanem más érdeklődők, sőt a szülők is részt vehettek.

Gajdács Pál

Deák László nunchaku kezelését mutatta be a tábor lakóinak

Fotó: Fotó: BMHSZ

Egyfajta vándortáborról beszélhetünk, mivel minden nap más helyszínen, más tematikával dolgoztak, ebbe belefért a gyalogtúra, több kerékpártúra, a Sebes-Körös partján Várhelyen való edzés, nunchaku, kick-box és önvédelem oktatás, valamint a vésztő-mágori emlékhely és kiállítás megtekintésével egy kis történelmi hagyományápolás is. Az utolsó napon volt nunchaku képzés és kick-box oktatás is. Délután Shihan Gregor László VIII.DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke a goshinkai karate önvédelmi gyakorlataiból tanított néhány jellemző részt. A vidám hangulatú egy hetes tábort emléklapok átadása és egy nagyon ízletes, délutánba hajló ebéd zárta le, ami a szülők segítségét és szakács tudományát dicséri.

Az okányi tábor sikeres volt és valószínűleg új lendületet ad a klubnak, ahol már augusztusban elkezdik az edzéseket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában