Labdarúgás - Vármegyei II. osztály

2024.08.22. 10:38

Idegenben lép pályára az északi nyerő négyes

A második fordulóra kisorsolt találkozókat vívják a Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A program döntő hányada szombatra korlátozódik, Lőkösházán viszont vasárnap rendezik meg a határ menti piros-fekete együttesek derbijét.

Bakulya Mihály

A tarcsaiak hazai környezetben javíthatnak a csabacsűdi nyitányon. Fotó: Babák Zoltán

A két szabadnapos mezővárosi csapatra kupakötelezettség vár. A megyeriekre a Magyar Kupában vár szerep, a berényieknek a Békés Vármegyei Kupában lesz kötelezettségük, bemutatkozik ellenben az első héten erőnyerő Csanádapáca és Végegyháza.

Az Északi csoportban győzelemmel rajtoló négyes idegenben folytatja szereplését, a nyitányon elbukók pedig hazai környezetben javíthatnak. A bánhegyesiek és a keresztúriak fellépése választ adhat arra is, hogy az alulról érkezők házon kívül mennyire versenyképesek a tavalyi A csoportos riválisokkal szemben.

A program. Északi csoport, 2. forduló. Augusztus 24., szombat, 17.30: Békésszentandrási HMSE–Magyarbánhegyesi FC, Békéscsabai MÁV SE–Sarkadkeresztúri SE, Csanádapácai EFC–Csabacsűdi GYLSE, Köröstarcsai KSK–Dobozi SE. Szabadnapos: Mezőberényi LE.

Délen az újkígyósi szomszédvári derbit kíséri a legnagyobb várakozás, ahol a házigazdáknak egy hét alatt nagyot kell javulniuk annak érdekében, hogy méltó partnerei lehessenek a rajtot remekül elkapó szabadkígyósiaknak. Az elekiek a jelentősen megerősödő Végegyháza otthonában javíthatják a hazai fiaskót, Komlóson pedig a nyitány legmagabiztosabb csapatai adnak randevút egymásnak.

A program. Déli csoport, 2. forduló. Augusztus 24., szombat, 17.30: Tótkomlósi TC–Csorvási SK, Újkígyós FC–Szabadkígyósi SZSC, Végegyházi SE–Eleki USE. Augusztus 25., vasárnap, 17.30: Lőkösháza KSK–Battonyai TK. Szabadnapos: Mezőmegyer SE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában