Labdarúgás - NB III

2024.08.16. 12:55

Törne tovább a Termál

A negyedik játéknap mérkőzéseivel folytatódnak a küzdelmek vasárnap az NB III.-as labdarúgó-bajnokságban. A Dél-keleti csoport élén egyedüli hibátlan teljesítménnyel álló Gyulai Termál FC csapata, a hozzá hasonlóan újonc Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei aranyérmes, Tiszaföldvár alkalmi otthonába, Kunszentmártonba látogat 17.30 órás kezdéssel.

Bakulya Mihály

Varga Tamásék vasárnap folytatnák a megkezdett nyerő szériát. Fotó: Bencsik Ádám

A két bajnok számára teljesen eltérően indult az esztendő. Míg a fürdővárosiak keretének Körösladányban összeszokott egyik fele remekül ötvöződött a tavalyi sikerekből jelentős érdemeket szerző maradókkal szemben, addig az Erős Károly vezette Tisza-partiaknál még nem állt össze minden fogaskerék. A sok képzett újonnan igazolt labdarúgó a jelek szerint egyelőre nem alkot ütőképes elegyet a régiekkel. A gyulaiak ennek függvényében győzelmi szándékkel lépnek pályára, a pont nélküli ellenfelükkel szemben.
– Tisztában vagyunk vele, hogy a két együttes eltérő rajtja milyen veszélyeket rejteget ránk nézve. Természetesen nem becsüljük le a Földvárt, amelyről tudjuk, hogy jó erőkből álló, képzett csapatról van szó. Biztosan kiegyenesedik tehát, de a reményeink szerint ez nem most fog eljönni, és tudjuk folytatni a megkezdett sorozatunkat. A fiúk remek munkát végeznek a hétköznapokon, illetve a kvalitásunknak is betudható az eredményességünk, de a sikerért mindenhol meg kell dolgozni, így lesz ez az előttünk álló vasárnapon is. Szerencsére mindenki egészséges, így aztán teljes kerettel tudunk útra kelni – nyilatkozta Ekker Attila, a Termál FC vezetőedzője.

A 4. forduló műsora. Augusztus 18., vasárnap, 11.00: Kecskeméti TE II.–Budapest Honvéd II., Vasas FC II.–Szolnoki MÁV FC. 17.30: Tiszakécskei LC–Csepel TC, FC Dabas–Szegedi VSE, Monor SE–BKV Előre, Tiszaföldvár SE–Gyulai TFC, Pénzügyőr SE–Martfűi LSE, Hódmezővásárhelyi FC–Erzsébeti SMTK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában