Labdarúgás - NB III. Dél-keleti csoport

2024.08.30. 14:25

Pest vármegyei napokat tart a Termál FC

Az őszi egyke hétközi játéknap után helyre áll a vasárnapi menetrend az NB III.-as labdarúgó-bajnokságban. A Termál FC csapata Pest vármegyei napokat tart, a Monor elleni szerdai hazai fellépés után Dabasra látogat a 6. forduló keretében, ahol 16 órától vendégszerepel.

Bakulya Mihály

A gyulaiaknak jobban kell majd óvniuk a kapujuk előterét, mint a Monor ellen. Fotó: Kiss Zoltán

A házigazdák éppen a hétközi találkozójukon iratkoztak be az idei bajnokságba. Négy vereség után szerdán a BKV Előre vendégeként, egy órán keresztül emberhátrányban játszva szereztek pontot, ami figyelemreméltó teljesítmény és intő jel lehet a fürdővárosiak számára. Különösen az elveszített Monor elleni rangadó után, ahol túl sokat és túl nagyokat hibáztak, ezért nem kerülhették el a vereséget.

– Megtanultuk a Tiszaföldvár ellen, hogy komolyan kell vennünk minden ellenfelet, ezzel aligha lesz már problémánk, így Dabasra is kellő alázattal megyünk, nem téveszt meg bennünket az eddigi eredménysora. Ellenfelünk hosszú ideje meghatározó tag a harmadosztályban, nagy merítési lehetősége van a főváros környékén, jó minőséget képvisel, biztosra veszem, hogy kiegyenesedik az évad második felére. Mi viszont csak úgy lehetünk eredményesek, ha beletesszük a munkát. Akik szerepet kaptak szerdán, nem okoztak csalódást noha nem nyertünk. Konklúzióként annyit mondhatok, hogy mindenkinek maximálisan kell koncentrálnia és tudása legjavát nyújtania annak érdekében, hogy eredményesek legyünk, hiszen kvalitások tekintetében az élmezőnyhöz tartozunk. Szeretnénk javítani az elmúlt két mérkőzés kisiklását, mindent elkövetünk azért hogy három ponttal térhessünk haza – mondta az aktuális meccs kapcsán Ekker Attila, a gyulaiak vezetőedzője.

A szakember a kezdőcsapat kijelölésénél ismét számolhat az eltiltását letöltő Wéber László játékára, hiányozni fog ellenben a térdét fájlaló Malkócs Marcell, a kisebb balesetet szenvedő Szabó Péter, valamint a beteg Szilágyi Dávid.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában