Kézilabda

2024.08.15. 15:13

Sűrű a békéscsabaiak menetrendje a felkészülésben

Kisvárdára utazik pénteken a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE NB I.-es női kézilabda-csapata, amely a felkészülés során egy két napos tornán lép pályára.

Gajdács Pál

A lila-fehérek pénteken az MTK ellen kezdenek Kisvárdán

Fotó: Fotó: Bencsik Adam

Rác Sándor együttese az MTK Budapest, a Praktiker-Vác és a házigazda Kisvárda Master Good SE társaságában szerepel majd a Várda Kupán. A lila-fehérek a két nap során két alkalommal meccselnek, először pénteken 16 órai kezdettel az MTK Budapest ellen. A találkozót 18 órától a Kisvárda és a Vác párharca követi. A helyosztókat szombaton délelőtt rendezik, a két vesztes 10 órakor, a győztesek 12 órakor csapnak majd össze.

A lila-fehérek sokat nem pihenhetnek majd, hiszen augusztus 20-ára is beütemeztek egy felkészülési mérkőzést, melyet a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban rendeznek 16.30 órai kezdettel. Az ellenfél a német első osztályú BSC Sachsen Zwickau lesz.

A folytatásban a békéscsabai rendezésű Szabó Károly-emléktornán meccsel augusztus 23-án és 24-én a Békéscsaba, ahol a román első osztályú Slatina, viszonozva a csabaiak hétvégi látogatását a Kisvárda és a szerb élvonalbeli Crvena Zvezda játszik majd a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában