Magyarbiliárd

2024.09.03. 15:30

Vásárhelyi győztes a szeparált versenyen

Szombaton Szeghalmon lezajlott a 2024-2025-ös magyarbiliárd szezon első OB I.-es szeparált egyéni versenye, amely jó „bemelegítésül szolgált a játékosoknak a hétvégén rajtoló csapatbajnoki küzdelmekhez.

Bakulya Mihály

Az évadnyitó legjobb négy versenyzője

A végig nagyszerű hangulatú eseményre 37 versenyző nevezett. A nap bővelkedett a kiélezett mérkőzésekben, a végére nem is maradt veretlen játékos. A csoportmérkőzések során még kevésbé határozott, ám az egyenes kieséses szakaszban végig rendkívül magabiztosan teljesítő Pardi Roland nagyszerű játékkal nyerte meg az első versenyt.

A hódmezővásárhelyiek kiválósága a fináléban Nádra Gábort (Amnézia BK) múlta felül, az elődöntők veszteseinek csatájában pedig a mezőberényi Harmati László szerezte meg a harmadik helyet.

Az előttünk álló hétvégén csapatbajnoki forduló vár a biliárdosokra. A három osztály sorsolását és pontos menetrendjét csütörtökön készíti el a szövetség illetékes munkatársa. A legközelebbi szeparált versenyt pedig október 5-én rendezik meg.

Végeredmény: 1. Pardi Roland (DABE I. Hódmezővásárhely), 2. Nádra Gábor (Amnézia BK), 3. Harmati László (Berényi Agrimill Szikora BK), 4. Jónás József (Szeghalmi Safi BK). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában