Sparring Day

2024.09.17. 06:53

Gyakorló napot rendeztek a küzdősportosoknak Békéscsabán – videóval

Sportolókkal és a K1, az MMA és az ökölvívás iránt érdeklődőkkel telt meg vasárnap délután a békéscsabai Rendezvénypajta, ahol immáron nyolcadik éve, de már 14. alkalommal hívták élete a Sparring Day gyakorló küzdelmi napot.

Gajdács Pál

A Békés Megyei Kempo Egyesület és a WFC Hungary által megrendezett eseményre a fővárosból, Szegedről, Nyíregyházáról, Debrecenből, de még Romániából is érkeztek sportolók a küzdősportokkal még csak most ismerkedőktől a profikig. A délután folyamán szinte minden kategóriában zajlottak párharcok, remek lehetőséget adva a rutinszerzésre.

harművészet, gyakorló nap, küzdősport
Versenyszerű körülmények között edzhettek a különböző harcművészeti ágakban sportolók Békéscsabán
Fotó: Herczeg Tamás Facebook oldala

A gyakorló napra rendszeresen ellátogat Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is.

– Az esemény célja, hogy a résztvevők különböző harcművészeti stílusokban mérjék össze tudásukat, fejlesszék technikáikat, és tapasztalatokat szerezzenek éles küzdelmi szituációkban. A nap folyamán izgalmas, változatos mérkőzések zajlottak, amelyek nagyszerűen bemutatták a résztvevők elkötelezettségét és harci szellemét – mondta el hivatalos közösségi oldalán.

A megnyitón Nagy Sándor békéscsabai önkormányzati képviselő emlékplakettet vehetett át Niedermayer Zsolttól, a WFC Hungary régióvezetőjétől, a Békés Megyei Kempo Egyesület elnökétől a küzdősportokért végzett önzetlen munkájáért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában