Labdarúgás

6 órája

Ezüstérmesek lőkösházi rangadója

A Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban az ötödik játéknap párharcai kerülnek előtérbe hétvégén. Mindkét csoportban három mérkőzést rendeznek szombaton és egyet vasárnap. A legalsóbb szinten a harmadik kör programja jön.

Bakulya Mihály

A sámsoniak alkalmi otthonukban próbálhatnak javítani a mérsékelt kezdésen

Fotó: Bencsik Ádám

A második vonal Északi csoportjában a listavezető bánhegyesiek sarkadkeresztúri fellépése ígérkezik a nap meccsének a még veretlen újonc ellenében, nézettség tekintetében pedig várhatóan a vasárnapi csabacsűdi szomszédvári „csörte” mozgatja meg leginkább a fociszeretőket.

A program. Északi csoport, 5. forduló. Szeptember 21., szombat, 13.00: Csanádapácai EFC (7.)–Békéscsabai MÁV SE (6.). 16.00: Sarkadkeresztúri SE (4.)–Magyarbánhegyesi FC (1.), Köröstarcsai KSK (9.)–Mezőberényi LE (3.). Szeptember 22., vasárnap, 16.00: Csabacsűdi GYLSE (8.)–Békésszentandrási HMSE (5.). Szabadnapos: Dobozi SE (2.).

Délen az egyedül százszázalékos Szabadkígyós odahaza folytathatja remek sorozatát. Az Elek a szabadnapról visszatérő Komlós ellen zsebelné be első hazai pontjait, Végegyházán két nyeretlen alakulat feszül egymásnak. A vasárnapi lőkösi rangadón a tavalyi két ezüstérmes csapat választ adhat arra is, hogy mekkora különbség volt az A- és B-jelű tömörülés között.

A program. Déli csoport, 5. forduló. Szeptember 21., szombat, 16.00: Eleki USE (5.)–Tótkomlósi TC (3.), Szabadkígyósi SZSC (1.)–Csorvási SK (4.), Végegyházi SE (7.)–Újkígyós FC (8.). Szeptember 22., vasárnap, 16.00: Lőkösháza KSK (2.)–Mezőmegyer SE (6.). Szabadnapos: Battonyai TK (9.).

A III. osztályú bajnokság Északi csoportja sem marad helyi rangadó nélkül. Okányba a vésztőiek látogatnak és vélhetően sok néző előtt lépnek pályára, ami a kevésbé esélyesnek tartott házigazdákat is doppingolhatja.

A program. Északi csoport, 3. forduló. Szeptember 21., szombat, 16.00: Bucsa SE–Békési FC II., Okány KSK–Vésztői TK, Kötegyáni FC–Zsadányi KSE. Szabadnapos: Sarkadi KLE.

Ha minden jól megy, akkor utolsóként a teljes mezőnyben a Gádoros is megmutatja magát ezen a hétvégén. A Közép csoport egyik bajnokaként kezelt gárda a Gerlát fogadja, amely a Kamut ellen egy kedvelt londoni eredménnyel szállt be, az angolokat megtestesítve.

A program. Közép csoport, 3. forduló. Szeptember 21., szombat, 16.00: Gádorosi LSE–Gerlai SE. Szeptember 22., vasárnap, 16.00: Kamuti SK–Telekgerendási LSC. Szabadnapos: Kardos KSK, Mezőmegyer SE II.

A Déli csoportban mindkét hibátlanul rajtoló gárda idegenben szerepel. A bodzásiakra Mezőkovácsházán, a kaszaperiekre Medgyesegyházán várnak nehéz percek, a vendéglátók eddigi acélos eredményei alapján.

A program. Déli csoport, 3. forduló. Szeptember 21., szombat, 13.00: Mezőkovácsházi TE–Medgyesbodzás SE, Medgyesegyháza SE–Kaszaper FC. Szeptember 22., vasárnap, 16.00: Békéssámsoni SK–Kevermes SE. Szabadnapos: Kunágotai TE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában