Labdarúgás

2024.09.04. 15:17

A szarvasi edzőpáros győzelemmel debütálna

Edzőváltás után az idei első győzelmének megszerzésére készül a vármegyei első osztályú Szarvasi FC, és sokan gondolják úgy, hogy erre a sereghajtó Füzesgyarmatnál alkalmasabb ellenfelet nem is találhatnának. A gyarmatiak mellett nyeretlen még a Szeghalom, a Nagyszénás és a Mezőhegyes is, a sárrétiek kivételével mindegyik csapat hazai pályán törné meg a rossz sorozatot. A 4. forduló összes mérkőzését szombaton rendezik, a szarvasiak délelőtt fogadják sárréti ellenfelüket.

Gajdács Pál

A fekete mezes szarvasiak győzelemre törnek a Füzesgyarmat ellen

Fotó: Babák Zoltán-archív fotó

Szarvasi remények 

Szeptember 7., szombat, 10.00

Szarvasi FC (8.)–Füzesgyarmati SK (12.)

Somogyi János (Szarvasi FC), aki Klimaj Zoltánnal együtt látja el az edzői teendőket: – A kedd délutáni edzést már mi tartottuk. Klimaj Zoltánnál alkalmasabb szakembert nem tudok erre a feladatra. Elnökségi tagként rendszeresen ott volt a csapat mellett, átlátja a viszonyokat, jómagam igyekszem mindenben támogatni. A játékosok hatvan-hetven százalékát ismerem, a hétvégi Kondoros elleni mérkőzést is láttam. Szeretnénk, ha a három rosszul sikerült mérkőzés után megnyernénk a szombati találkozót. A fiúk motiváltak és bántja őket, hogy még idén nincs győzelmünk. 

Szeptember 7., szombat, 16.30

Szeghalmi FC (9.)–Békési FC (7.)

Oláh Ferenc, a Szeghalmi FC edzője: – Nincs más hátra, mint előre! Nem fogunk ész nélkül támadni, de biztosan támadószellemben lépünk fel szombaton. Nem árulok zsákbamacskát, győzni akarunk. Biztosan motivált, egységes csapat lesz az ellenfelünk, remélem, közönségszórakoztató találkozót látunk. Sokkal stabilabban kell csapatszinten védekeznünk mint eddig, a fegyelmezetlenségek nem férhetnek bele a játékunkba. Tiszteljük minden ellenfelünket, a Békést is, ennek szellemében lépünk pályára. Számítunk a közönségünk hathatós segítségére.

Nagyszénás SE (10.)–Jamina SE (2.)

Kvasznovszky József, a Nagyszénás SE edzője: – Három forduló után már látszik, hogy egy-két kivételtől eltekintve bárki megverhet bárkit. Mi legutóbb Békésen is erre törekedtünk, és most is ez a célunk. Békésen a hajrában kaptuk a gólt, ám előtte több helyzetünk kimaradt. Sok a fiatal a csapatunkban, akiknél hullámzó a teljesítmény. Papíron jobb összeállításban állunk fel. Papp Máté visszatért és reményeink szerint a Békésen sérülés miatt lecserélt Szijjártó Gábor is játszani fog, miként Nagy Márk is. A Jamina erős ellenfél, de ahogy mondtam, a célunk a három pont megszerzése.

Gyomaendrődi FC (4.)–Békéscsaba 1912 Előre II. (3.)

Karászi László, a Gyomaendrődi FC edzője: – Véleményem szerint a mezőny legerősebb csapatával találkozunk. Esetükben mindig kérdés, hogy kik játszanak majd vissza az első csapatukból. Ők az esélyesek, de megpróbáljuk felvenni velük a versenyt, ami azért nem lesz egyszerű a feladat. A napokban két játékost is igazoltunk, a legutóbb Kunszentmártonban futballozó huszonnégy esztendős belső védő Kiri Bencét és a tizennyolc éves szélső védő Truczka Áront.

Kondorosi TE (1.)–Dévaványai SE (6.)

Janis János, a Kondorosi TE edzője: – Nagyon jól sikerült a bajnoki rajt, de nem dőlhetünk hátra, hiszen minden meccsen maximális teljesítményt kell nyújtanunk a pontokért. A Dévaványa már megtréfált bennünket a tavalyi szezonban, hazai pályán szenvedtünk tőlük vereséget. Jól sikerültek az új igazolásaik is, így megint nehéz mérkőzés elé nézünk. Nálunk mindenki harcra fogható és szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Mezőhegyesi SE (11.)–Orosházi MTK-ULE (5.)

Rotár Péter, a Mezőhegyesi SE edzője: – Jól küzdöttünk, és tisztességgel helytálltunk legutóbb a fiatal, és lendületes Előre II. ellen, amely a bajnoki címre hajt idén. Orosházán minden körülmény adott egy jó csapathoz, jó játékosok tartoznak a soraikba. Hazai pályán mindenki nyerni szeretne, de egy ilyen kaliberű ellenféllel szemben az elejétől maximálisan koncentrálni kell. Ha a szívünk a helyén lesz és az akarattal sem lesz gond, akkor a mi oldalunkra borulhat a mérleg nyelve. Szeretnénk lelkes szurkolóinkat győzelemmel megörvendeztetni hazai pályán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában