Kézilabda

2 órája

Az NB I. B újoncával meccsel az Előre NKSE

Magyar Kupa mérkőzéssel folytatódik kedden a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE kézilabda csapatának októberi programja. Az Előre NKSE ellenfele a 3. forduló során az NB I B osztályban szereplő Euro-Novex Utánpótlás Sport Egyesület, az ENUSE lesz.

Gajdács Pál

Borbély Mártától, az Előre NKSE játékosától nehéz elszedni a labdát, várhatóan az ENUSE játékosai is megszenvednek majd vele

Fotó: Kiss Zoltán

A 2012-ben Tápiószelén alapított egyesület elsősorban utánpótlás műhelyként tevékenykedik, de az elmúlt években egyre inkább kinőtte magát felnőtt vonalon is. Felnőttcsapata az előző szezonban megnyerte az NB II Dél-Keleti osztályának küzdelmeit, így története legnagyobb sikereként ebben az idényben a másodosztályban vitézkedhet. A Magyar Kupában az élvonalbeli Előre NKSE gárdájának is szeretne borsot törni az orra alá.

Előre NKSE, Magyar Kupa, NB I B
Borbély Mártától, az Előre NKSE játékosától nehéz elszedni a labdát, várhatóan az ENUSE játékosai is megszenvednek majd vele
Fotó: Kiss Zoltán

A NEKA csapatát is legyőzték

Heller Milán csapata a bajnokságban a tavaly még NB I.-es NEKA, de az Orosháza ellen is győzni tudott, amely jelenleg a 11. helyen áll a második vonalban. A Pest vármegyeiek a kupa előző körében a Tökölt búcsúztatták el a kupában. A néhány rutinosabb játékos kivételével egyértelműen a fiatalokra alapozó klub idei legeredményesebb kézilabdázója is egy tizennyolc éves játékos, Szarvas Zsófia, aki eddig 24 gólt termelt a bajnoki mérkőzéseken.

Erős csapat ellen játszik az Előre NKSE 

Az Előre NKSE egy Mosonmagyaróvár elleni bajnoki vereség után várja a keddi összecsapást, amely a szombaton idegenben sorra kerülő Vác elleni bajnoki mérkőzés előtt gyakorolhat egy erős ellenféllel szemben. A Magyar Kupa találkozót kedden 19 órától a szászbereki sportcsarnokban rendezik a Harsányi Milán, Magyar Péter bírópáros ténykedése mellett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában