Röplabda

6 órája

Kecskeméti siker a szarvasi mixkupán

A Szarvasi Röplabdázók Baráti Köre idén is megrendezte egyik hagyományos rendezvényét, a Szarvasi Mix Röplabda Kupát. A szombati eseménnyel nagykorúvá vált a sorozat.

Bakulya Mihály

A három pályán egész nap nem volt megállj. Fotó: Szerb Milán

A tizennyolcadik torna keretében 14 csapat lépett pályára az Alkotmány utcai sportcsarnokban. A résztvevők három pályán vívták csoportmeccseiket, körmérkőzéses rendszerben. A csatározások végeztével keresztjátékok megnyerésével lehetett a csoportban elkövetett esetleges hibát korrigálni, és ezzel előbbre jutni. Végül újabb, immár 3-4 csapatos csoport meccsek döntötték el a végső helyezéseket. Az ünnepélyes eredményhirdetés valamint a táncos mulatság helyszínét a Mokka Delicates Bistro biztosította.

A XVIII. Szarvas Mix Röplabda Kupa végeredménye: 1. KÖD (Kecskemét), 2. Olympos (Szeged), 3. Six Team (Kecskemét), 4. Szarvashiba (Szarvas), 5. Mama ma má’, máma’ van má’? (Szeged-Szarvas), 6. Pálinka (Kecskemét), 7. ÜT-LEG (Orgovány), 8. Boroltó (Szarvas), 9. Hot n Cold (Békéscsaba), 10. NagykunSánc (Karcag), 11. Fókák (Szeged), 12. Bajos Hatos (Szarvas), 13. Csapágyasok (Gyomaendrőd), 14. Esélyünk SE (Szarvas).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában