Labdarúgás - NB III.

2 órája

Termál FC: korrigálni a hiányosságot

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi fordulójában hazai pályán szerepel az egyke viharsarki szereplő. A Termál FC a jó képességű martfűi együttest fogadja 13 órától, mellyel már a Magyar Kupa második fordulója idején összemérte tudását egy tesztmeccs erejéig. Azt a fürdővárosiak nyerték, de egy bajnoki erőpróba mindig más.

Bakulya Mihály

A Termál FC ráadásul egy kifejezetten balul elsült vereséggel a háta mögött várja a hétvégét. Vele ellentétben a 8. helyezett Tisza-parti alakulat egy három meccses pont nélküli szériát zárt le sikerrel a BKV Előre ellen.
 

Czirok; Termál FC; Vásárhely
Czirok József öt sárga lapja miatt biztosan hiányozni fog a Termál FC csapatából. Fotó: Kiss Zoltán

– Nincs más választásunk úgy fogjuk fel, hogy most javíthatunk. A fővárosi fellépésünk ki-ki meccset hozott a nyolcvanadik percig, a második kapott gól után adták fel többen is fejben, ez eredményezte a szétesésünket. Ebből tanulnunk kell, akkor leszünk igazán jó csapat, amennyiben hasonló, nem kívánatos esetben menteni tudjuk a menthetőt, és nem törünk meg – mondta Ekker Attila, a gyulaiak vezetőedzője.

Lesznek hiányzók a Termál FC meccskeretében 

A szakvezető a vasárnapi ellenféllel kapcsolatban óvatosan fogalmazott. Bár az augusztusi gyakorló mérkőzés során felülmúlták a Martfűt, elmondása szerint ez a bajnokság nagyon hamar átírhat minden előzményt, hiszen rendkívül kiegyensúlyozott a mezőny.
– Esetünkben most mindenképpen mérlegre kerül a keretünk mennyisége és minősége, mivel eddig meghatározó játékosok esnek ki eltiltás és sérülés miatt erre a hétvégére. Lehetőség nyílik pár embernek a bizonyításra, ebből a szempontból mi is kiszámíthatatlanok lettünk az ellenfél szemében. Izgalmas mérkőzésre van kilátás, amit szeretnénk megnyerni, hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba – tette hozzá a szakember.

A 12. forduló műsora

Október 20., vasárnap, 11.00: Budapest Honvéd II.–Csepel FC. 13.00: Gyulai TFC–Martfűi LSE, BKV Előre–Erzsébeti SMTK, Szegedi VSE–Szolnoki MÁV FC, Tiszakécskei LC–Vasas FC II., FC Dabas–Hódmezővásárhelyi FC, Monor SE–Pénzügyőr SE, Tiszaföldvár SE–Kecskeméti TE II.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában