Kék hírek, bulvár

2016.06.11. 07:41

Elhunyt az egyik kerékpárral közlekedő nő

Címkék#mezőhegyes

Személygépkocsi kerékpárjaival közlekedő két nőt ütött el Mezőhegyes külterületén. Az egyik nő a helyszínen életét vesztette, a másik súlyosan megsérült.

police.hu, MTI Fotó: Donka Ferenc

Mezõhegyes, 2016. június 11. Helyszínelés 2016. június 11-én Mezõhegyes külterületén, ahol két, Tótkomlós felé tartó kerékpárost gázolt el egy velük azonos irányba közlekedõ személygépkocsi. A balesetben a 45 éves anya a helyszínen életét vesztette, míg 25 éves lányát súlyos sérülésekkel szállították a mentõk kórházba. Az autó vezetõjének nem esett baja. MTI Fotó: Donka Ferenc

Fotó: MTI/MTVA

Halálos közúti közlekedési baleset történt június 11-én 4 óra 30 perc körül a 4427-es úton, Mezőhegyes külterületén. Tótkomlós irányába haladt kerékpárjaival két nő, akiket a velük azonos irányba közlekedő személygépkocsi elütött. 

Az egyik biciklis súlyos sérülést szenvedett, a másik sérült 5 óra 30 perckor a helyszínen elhalálozott. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatta a helyszínelést, majd 8 óra 2 perckor feloldotta a teljes útzárat, 15 óra 5 perc óta zavartalan a forgalom.


Ahogy az MTI írja, anya és lánya kerékpározott az úton. A 45 éves anya a helyszínen életét vesztette, 25 éves lányát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!