Kék hírek, bulvár

2010.08.22. 09:10

Levetkőztettek és kifosztottak egy férfit Békéscsabán

A rendőrség szombaton őrizetbe vett három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint negyedik társukkal, egy fiatalkorú lánnyal bántalmaztak, majd kifosztottak egy dobozi fiatalembert Békéscsabán.

BEOL

– A 29 éves fiatalember szombaton hajnalban az Árpád fejedelem téren keveredett szóváltásba a társasággal. A szóváltás tettlegességig fajult, majd mikor már a fiatalember nem tudott védekezni, levették a ruháit, elvették a mobiltelefonját és a pénzét – tudtuk meg az esettel kapcsolatban dr. Vargáné Szombati Andrea rendőrségi sajtóreferenstől. A bántalmazott férfi nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A kapitányság egy 29 éves mosonmagyaróvári, egy 44 éves kétegyházi, egy 19 éves budapesti férfit, és egy fiatalkorú lányt gyanúsít a csoportosan elkövetett kifosztás bűntettel. A fiatalkorú lány kivételével szombaton valamennyien őrizetbe kerültek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!