Kék hírek, bulvár

2015.08.15. 22:43

Megkötözte, majd megkínozta élettársát egy férfi Dobozon

Címkék#doboz

Személyi szabadság megsértése és nemi erőszak miatt folyik eljárás a dobozi Sz. Pál ellen. A férfi nem tudott beletörődni abba, hogy élettársa szakítani akar vele, ezért borzalmas módszerekkel megkínozta a nőt.

BEOL

Elképesztő kegyetlenséggel bánt el élettársával egy dobozi férfi, akit hétfőn helyeztek előzetes letartóztatásba. A Bors információi szerint féltékenység áll az asszony megkínzásának hátterében.

A lap szerint a nő kijelentette, hogy elhagyja a párját és Németországban fog dolgozni. Sz. Pál kötéllel és egy harminc centis késsel felszerelkezve indult párja lakásához. Miután bejutott, a férfi egy ágyra teperte a 44 éves nőt, a fekvőhely végéhez kötözte, az egyik lábát is az ágyhoz rögzítette. Ezután a férfi étolajjal kente be a kezét, és öklét a magatehetetlen nő nemi szervébe dugta.

A sikoltozó asszonynak sikerült kiszabadulnia: kimenekült a házból, és vérző testtel rohant a rendőrségre. Sz. Pált a kommandósok fogták el a nő lakásában. A férfi egyébként megvágta a csuklóját és a nyakát a késsel, de sérüléseit ellátták.

A településen arról beszélnek, hogy Sz. Pál nemcsak megkínozni akarta az élettársát. A férfi ugyanis néhány éve szabadult a börtönből, ahova előző élettársa halála miatt került. Mint arról néhány éve a Beol.hu is beszámolt, a férfit akkor azzal gyanúsították meg, hogy meggyilkolta feleségét.

A Bors emlékeztet: Sz. Pált 2007-ben öngyilkosságban való segédkezés miatt ítélték el. A férfi elismerte, hogy egy sámlit tolt élettársa alá, a nyakára pedig kötelet akasztott. Utána ő állítólag kiment a szobából, a sámlit az élettársa rúgta ki maga alól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!