Közélet

2014.04.13. 21:12

Oscar-díjas szaunamestert választottak Gyopárosfürdőn

Címkék#Orosháza

Orosháza-Gyopárosfürdő volt a házigazdája az idei Szauna Oscar országos döntőjének.

Cs. I.

A gyopárosi szaunaparkban a kétnapos megmérettetésen először a kilenc versenyzőt (egész évben zajló versenyek során ők jutottak a legjobbak közé) a közönség pontozta, másnap a legjobb öt közül a zsűri és a közönség együttes pontszámai alapján választották ki az Oscar-díjas szaunamestert. Ez egyébként a szakma képviselőinek a hazai legrangosabb megmérettetése.

A versenyszeánszokra sokan kíváncsiak voltak, két nap alatt 1200 látogató érkezett a programra. A zsűri pontjaiért és a közönség szubjektív értékeléséért minden szakmai tudásukat latba vetették. A Szauna Szeánsz® Oscar-díjat elnyert mester egy évig viselheti a címet. A házigazdákat egyébként Rostás Zoltán képviselte, aki az Indián misztérium elnevezésű szeánsszal indult a győzelemért.

Sokféle, fantáziadús ötlettel készültek a riválisok, bemutatták például a Jéghideg érintés című, Négy évszak alatt a Föld körül elnevezésűt is. A debreceni Végh Sándor olyan hangulatot és klímát teremtett versenyszeánszán, ami meggyőzte a zsűrit: övé lett a Szauna Oscar.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!