Rengetegen küldtek üzenetet

2024.06.25. 12:47

A Black Sabbath alapítója is jobbulást kívánt a sérült magyar csatárnak

Világszerte sokan aggódnak az arccsonttörést és agyrázkódást szenvedett magyar válogatott támadóért. Rengetegen kívántak jobbulást Varga Barnabásnak, többek között a Bundesligából, de heavy metal-zenész és volt angol válogatott is bízik a csatár gyors felépülésében.

MW

Ozzy Osbourne és Geezer Butler

Forrás: AFP

Fotó: Joe Klamar

A Black Sabbath alapító basszerosa, Geezer Butler is üzent a vasárnap este horrosérülést szenvedett magyar válogatott focistának. Mint ismert, Varga Barnabás olyan szerencsétlenül ütközött Angus Gunn skót kapussal az Európa-bajnokságon, hogy eszméletlenül terült el a földön. Mint kiderült, az arccsontja tört el, azóta meg is műtötték – tudta meg a kemma.hu.

A világ első heavy metal bandájának szövegírója, Butler a skótokat is méltatta az X-en, de követői ezzel annyira nem értettek egyet, mondván, hogy az Eb-ről kieső csapat lélektelenül játszott, ráadásul rekordalacsony kapura lövést abszolvált a tornán.

Ozzy Osbourne egykori zenésztársa mindenesetre elegáns volt, gratulált a magyar válogatottnak a győzelemhez, Vargának pedig gyors felépülést is kívánt.

A skót kapus is üzent Varga Barnabásnak

A Vargát szerencsétlen módon kiütő skót hálóőr is üzent Marco Rossi kórházba került legényének, finomítva korábbi nyilatkozatán.

Mint írta, mindenkinek köszöni a támogatást, amit az Eb alatt kaptak, és megkönnyebbült, hogy Varga már stabil állapotban van. Abbéli reményét is kifejezte, hogy találkoznak még a pályán, és jobbulást kívánt a csatárnak.

A német Wolfsburg focicsapata egy imádkozó emotikonnal fejezte ki együttérzését és jókívánságait,

ami különösen annak fényében elegáns, hogy Dárdai Bence (akinek bátyja, Márton a 2024-es magyar keret tagja) épp a közelmúltban igazolt le hozzájuk a következő szezonra. Igaz, a magyar játékosok eleve nem ismeretlenek számukra, hiszen a Bundesligában nem egy válogatottunk ellen játszottak már.

Többek között a tatabányai kötődésű Szoboszlai Dominik (akinek édesapja a Bányásznál focizott anno) még a Lipcse színeiben is betalált a kapujukba, de Gulácsi Péter és Schäfer András sem ismeretlen a zöld-fehér farkasoknak.

A szintén Bundesligában játszó Borussia Dortmund is üzent Vargának. Mint fogalmaztak, a horrorsérülés után gyors felépülést kívánnak a játékosunknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában