Bérlőkijelölési jog

2024.06.06. 20:13

Ki lakhat az Erzsébet lakóparkban?

Továbbra is biztosít bérlőkijelölési jogot a békéscsabai önkormányzat a Csaba Metál Zrt. számára, vagyis a cég döntheti el, hogy melyik munkatársa lakik a városi bérlakásban. Összesen három ingatlanról van szó az Erzsébet lakóparkban, a zrt. és az önkormányzat közötti megállapodás 2026. szeptember 30-ig szól.

Licska Balázs

A Csaba Metál Zrt. azért kérte az egyik bérlakásra vonatkozó és lejáró megállapodás meghosszabbítását, mert az segíti a szakembereik megtartását. Ezért az egyezséget megtoldották 2026. szeptember 30-ig, így most mind a három megállapodás addig szól.

bérlakás, szakember, bérlő
Több szakember számára biztosítanak bérlakást Békéscsabán. Illusztráció: Shutterstock

A békéscsabai, több évre szóló lakáskoncepcióban foglalkoztak azzal, hogy fontos az önkormányzat feladatellátása, gazdasági élete tekintetében a szakemberek lakhatását támogató bérlakásgazdálkodást kialakítani. Az önkormányzat több cég, intézmény számára biztosít bérlőkijelölési jogot, azaz a munkatársaik számára bérlakást.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!