Békéscsaba

2 órája

Megünnepelték az idősek világnapját a nyugdíjasok

Az idősek világnapja alkalmából szervezett kulturális műsorral, vendéglátással egybekötött ünnepséget pénteken a Békéscsaba Városi Nyugdíjas Egyesület a Dózsa György úti székházában.

Licska Balázs

Szász Pálné, Kölesné Vandra Éva, dr. Juhász István, Párzsa László, Gábor Flóra és Szabó Ferencné a köszöntőknél

Fotó: Licska Balázs

Köszöntőt mondott a Békéscsaba Városi Nyugdíjas Egyesület elnöke, Kölesné Vandra Éva, kiemelve, hogy az egyesület minden tagja komoly munkát végzett az elmúlt időszakban.

Szász Pálné, Kölesné Vandra Éva, dr. Juhász István, Párzsa László, Gábor Flóra és Szabó Ferencné a köszöntőknél
Fotó: Licska Balázs

Békéscsaba civil ügyekért felelős tanácsnoka, dr. Juhász István elmondta, hogy először 1991-ben ünnepelték meg az idősek világnapját. Ez az a nap, amikor köszönetet lehet mondani az időseknek azért, amit tettek a következő nemzedékekért, azért, hogy nekik az élet egyszerűbb legyen.

Hangsúlyozta, hogy az önkormányzat figyel az idősekre, az életkörülményeikre. Szólt arról is, hogy mennyire fontos, hogy az idősek közösségekben legyenek, programokon vegyenek részt, a klubban lévők is sokat segítenek egymásnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában