Hála

2 órája

Elbúcsúzott az eleki cigány nemzetiségi önkormányzat

Megtartotta a 2019-2024 közötti időszak utolsó ülését az eleki cigány nemzetiségi önkormányzat. Az ülés alkalmával a város vezetője megköszönte a nemzetiségi önkormányzat elmúlt öt év közösségért végzett sikeres munkáját.

Vincze Attila

Szelezsán György, Elek polgármestere megköszönte a cigány nemzetiségi önkormányzat elmúlt öt év közösségért végzett sikeres munkáját

Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

A hírről Szelezsán György polgármester számolt be Facebook-oldalán. Mint írta, különleges megtiszteltetés volt számára, hogy emléklappal búcsúztathatta Rácz Miklóst, aki most lezárja aktív tevékenységét a nemzetiségi önkormányzatban, de tapasztalatára és tanácsaira a jövőben is számítanak. Kiemelte: hálával tartoznak neki a közösségért végzett elkötelezett munkájáért. A városvezető végül megköszönte minden képviselőnek az együttműködést az elmúlt években, és bízik benne, hogy közösen szolgálják tovább közösségüket a város fejlődése érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában