Kutatás

2024.07.09. 15:23

Égen-földön keresték az eltűnt orosházi állatorvost és asszisztensét – videóval

Az orosházi Földön-Égen Mentőcsoport tagjai összehangolt munkájukkal bő 3 óra alatt megoldották a feladatot, s megtalálták az eltűnt orosházi állatorvost és asszisztensét.

Beol.hu

Szombaton a FÉM egyesület gyakorlatot tartott: „Hová tűnt a Doki és Aszisztense?" A szituáció teljesen ismeretlen volt a csoportnak, de így is bő három óra alatt megoldották – írták a Földön-Égen Mentőcsoport közösségi oldalán, ahol a gyakorlaton készült fotókból egy videót is megosztottak.

mentőcsoport, kutatás, földön-égen, keresőkutya
Keresőkutya bevetésével egy tanyán találtak rá az enyhén kiszáradt állatorvosra
Forrás: Földön-Égen Mentőcsoport

Az már az Oroscafé írásából derült ki, hogy egy riadt feleség telefonos jelzése után hívta össze Németh László, a csapat vezetője, a Földön-Égen Mentőcsoport (FÉM) tagjait. A nő a telefonban elmondta, állatorvos férje és asszisztense több mint huszonnégy órája nem elérhetőek, utoljára akkor hallott felőlük, amikor a Szikhát Kutyamenhelyre indultak dolgozni. A FÉM emberei nem tétlenkedtek, egy órával a hívás után már úton is voltak, hogy a megbeszélt terv alapján megtalálják a két eltűnt embert. Összesen 3 és félóra alatt sikerült is ezt megtenni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában